Menu

De afwikkelkooi trailer is dé nieuwe manier voor het veilig, efficiënt en toegankelijk transporteren van buizen op rol. Op locatie is de afwikkelkooi trailer eenvoudig in gebruik en kan op efficiënte wijze de werkzaamheden snel en veilig worden uitgevoerd.

Door de stevige kooiconstructie staat er geen spanning op de buis en is de rolweerstand minder dan conventionele oplossingen. De buizen worden op een warme temperatuur strak opgerold voordat de buizen in de kooiconstructie worden geplaatst. Zware houten haspels zijn hierdoor overbodig.

De buizen op rol bestaan uit één geheel waardoor er relatief minder lassen nodig zijn tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op locatie. Er wordt geen gebruik gemaakt van haspels. Ook het transporteren van losse buizen is overbodig waardoor transport- en retourkosten lager uitvallen.

Afmetingen van de buizen voor de afwikkelkooi trailer variëren in diameter van 32 tot en met 180 mm in verschillende (opvraagbare) lengtes. Met een maximaal gewicht van 900 kg en maximaal toegestaan gewicht van 1600 kg is de afwikkelkooi trailer geschikt voor kleine vrachtauto’s en personenvoertuigen. De bestuurder hoeft slechts in het bezit te zijn van een BE-rijbewijs.

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-113864143-37');